Rectangle 6 Copy Created with Sketch. Shape Created with Sketch. Shape Created with Sketch. Download Created with Sketch. rect5108-8 Created with Sketch. rect5186 Created with Sketch.

Multipharma neemt 18 apotheken van ‘De Voorzorg’ over

29 Jun 2018

120 personeelsleden blijven aan de slag


Vanaf deze week zullen er geen ‘De Voorzorg’ apotheken meer te zien zijn in het straatbeeld van de regio Mechelen. De 18 apotheken van de coöperatie ‘De Voorzorg’ zijn overgenomen door Multipharma. De beide coöperaties delen vanaf nu 1 commerciële strategie, waarbij ‘De Voorzorg’ dan ook onder het logo van Multipharma gaat opereren.

Net zoals Multipharma is ‘De Voorzorg’ een coöperatieve onderneming. Dat wil zeggen dat hun economische activiteiten niet gebruikt worden voor persoonlijke verrijking, maar om maatschappelijke doelstellingen te realiseren. De twee coöperaties werken al sinds de jaren tachtig nauw samen – zowel op financieel, HR en commercieel vlak – en hebben dus goede banden met elkaar.

Op dit moment zijn er geen veranderingen gepland door het management van Multipharma, wat dus ook wil zeggen dat de 120 personeelsleden die momenteel aan de slag zijn bij de apotheken ook allemaal hun job kunnen behouden.

Press contacts

Photos

Stay up to date - subscribe to our news: